Vissen op de Heinoomsvaart brengt altijd spanning met zich mee

Wedstrijd verslag van 20 juni 1991

Dit verslag beschrijft een viswedstrijd gehouden op 20 juni 1991 aan de Heinoomsvaart te Wilnis. Het verslag is geschreven omdat Benno, die normaal verslagen maakt, door verbouwingswerkzaamheden geen tijd had. De deelnemers waren Gerard, Benno, Ron en Jan, hoewel Jan te laat was en de wedstrijd begon zonder hem.

Er werden loten getrokken, en er werden bonuspunten geïntroduceerd om de wedstrijd spannender te maken. De viswedstrijd werd op gewicht gevist, en het verslag beschrijft de vangsten van de deelnemers. Benno had pech met een grote vis die hij bijna had, maar uiteindelijk verloor.

De uitslag van de 5e gewichtswedstrijd werd gepresenteerd, waarbij Ron als winnaar eindigde. De algemene uitslag na vijf wedstrijden werd ook gegeven, waarbij Gerard de leiding had, gevolgd door Benno en Ron. Jan leek kansloos, maar er was nog hoop met bonuspunten.

Het verslag eindigt met de aankondiging van de volgende viswedstrijd op 28 augustus bij ‘t Goy, waarbij de locatie werd gewijzigd vanwege tijdswinst.

Uitslag : 1991-06-20