Spannende ontknoping wie wordt kampioen?

Wedstrijd verslag van 3 september 1994
Inleiding: Bedankje aan Meneer Jan en Vroege Start

De C.V.D. begint dit verslag met een dankwoord aan Meneer Jan voor het verhogen van de spanning in de hengelwedstrijd. Opvallend is de vroege aanwezigheid van Meneer Jan, terwijl Gerard en Ron keurig op tijd zijn. Echter, Benno verdwaalt halverwege Nederland door het te veel letten op borden.

Gerard: Visser van de Dag met 22 Vissen

Gerard blijkt de ‘visser van de dag’ te zijn met een indrukwekkende vangst van 22 vissen, inclusief een prachtige Voorn van 25 cm. De trend van de dag is gezet.

Jan’s Puike Prestatie: 23 Visjes zonder Platte

Jan heeft een diverse vangst, waaronder 13 zandneukertjes, 8 grote broertjes, 1×3 en 1×5. Opvallend is dat hij geen enkele platte vangt, maar zijn prestatie is nog altijd beter dan die van Benno, die slechts één vis van 20 centimeter vangt.

Benno’s Tegenvaller en Vergelijking met Eric Breukink

Benno’s verhaal lijkt steeds meer op dat van wielrenner Eric Breukink: veelbelovend met uitschieters naar boven, maar altijd één OFFDAY. Ondanks problemen zoals tekenbeten en waterplanten, wordt Benno aangemoedigd om alert te blijven.

Analyse voor Ron: Ontdekking van Verborgen Platjes

Ron blikt terug op zijn visdag en realiseert zich twee keer verkeerd ingeschat te hebben. Ondanks meer ‘getut’ dan gevist, vangt hij de meeste grote vissen, wat zijn slechtste jaar qua beleving en voorbereiding compenseert.

Resumerend: Oproep voor Spannend Slot van Competitie

Benno wordt begripvol benaderd voor een mogelijke annulering van de Linge-wedstrijd. Gerard wordt uitgedaagd om de grootste visser te zijn en niet alleen de beste. Ron pleit voor een spannende ontknoping van de competitie en benadrukt dat Benno meer had kunnen vangen op zijn niveau.

Afsluiting: Afspraak voor Bespreking bij Benno Thuis

De C.V.D., ook bekend als RAMMET JE, sluit af met een afspraak voor een bespreking bij Benno thuis op zondag 11 september 1994 om 07:15 uur. De competitie belooft een super spannend slot te krijgen.

Uitslag : 1994-09-03