Lachwekkende avonturen op de Grutto

3e en 4e Verslag op 8 juni 1991. de Grutto

Wedstrijd verslag van 8 juni 1991

De viswedstrijd begon om 07.00 uur met deelnemers Grote Geer, Gepromoveerde Benno, Te late Jan, en Super Ron. De derde wedstrijd duurde 1 uur op aantallen, terwijl de vierde wedstrijd 2,5 uur op gewicht ging. De verslaggever, Ron, beschrijft humoristisch de reis naar de visplek, inclusief een vroege start, gesloten deuren, en een omweg om Ron op te halen.

De eerste wedstrijd begon om 7.45 uur en eindigde om 8.45 uur. Ron beschrijft levendig hoeveel gepraat er was tijdens het vissen, terwijl hijzelf goed ving. De uitslag toont Gerard als winnaar, gevolgd door Ron, Benno en Jan. Ron onthult dat hij drie vissen heeft gedood omdat ze zielig leken.

Na een pauze begon de tweede wedstrijd, die eindigde om 12.00 uur. Deelnemers discussieerden over verandering van visplek, maar de wedstrijdleider hield vast aan de oorspronkelijke stekken. Ron won opnieuw, deze keer gevolgd door Benno, Gerard en Jan.

De tussenstand voor de beker toonde Gerard als leider, gevolgd door Benno, Ron en Jan. Het verslag eindigt met een uitnodiging voor de volgende wedstrijd op 20 juni 1991.

Uitslag : 1991-06-08