Spanning blijft tot de laatste wedstrijd

Eem-1
Verlengde hooiweg

di 7-jun-1994

WindSnelh.CelsiusZonWolkenNeerslag
ZW4,1 m/s14,9 °C0 uurVrijwel geheel bewolkt1,3 uur

HET VERHAAL:

Ik weet bijna niets meer van deze partij. En sorry voor de late uitgave van dit verslag. We hebben lekker gevist en toen kwamen de mooiste dagen van mijn leven tot nu toe. De verrassing was enorm toen bekend werd dat we naar AMERICA zouden gaan. 

Jullie begrijpen dat dit mijn leven veranderde. In die zin, dat ik anders het verslag veel eerder had gemaakt. Het volgende wat ik nu schrijf heb ik op zaterdag 23-07-94 geschreven. Zoals gezegd Ik weet niet meer super veel, maar toch ga ik proberen een leuk verhaal te fabriceren.

De spaghetti was wederom enorm lekker. Anneke eet normaal, Gerard eet weinig, Dennis nog iets minder en Robin krijgt gewoon niets meer. Het zijn echt Knabbel en Babbel. Echt leuk!

 

Toen Benno aankwam zijn we gelijkgegaan. Op het voorblad heb ik Benno in het midden gezet bij de loting, maar 100% zeker weten doe ik dit niet meer.in ieder geval, we zijn snel onze spullen aan het klaar maken gegaan (leest lekker he?) en zijn begonnen met vissen. Ik weet nu nog wel te zeggen dat ik, Ron dus, verreweg de beste plaats had. 

Normaal zegt Gerard dat heel vaak tegen mij, terwijl hij dan absoluut geen gelijk heeft, maar nu zei hij het niet en nu was het dus wel zo. Gelijk toen we begonnen was er vis mij. Door het gebruikelijke geklooi heb ik er te weinig van geprofiteerd. Ik werd nog wel visser van de dag met een zandneuker, maar daarna heb ik meer op het droge in plaats van in het water gelegen.
Benno heeft zijn moyenne op peil gehouden door maar 1 vis van 36 centimeter
te vangen. Daarentegen was dit inderdaad weer wel de wedstrijd van Gerard. 

Gestaag ving hij zijn visjes weer. Hoe is ons bekend en daarom Gerard van harte met deze overwinning. De competitie is nu een stuk spannender geworden. Dacht Benno misschien nog dat dit zijn jaar werd, nu moet hij alle zeilen nog bij gaan zetten om dit prachtige doel te bereiken. Het is nu 32 graden Celsius dus ik ga naar buiten.

RESUMEREND:

BENNO Blijf scherp jong. Namens de minst goede visser van de C.V.D. wens ik jou alle geluk toe, die je ook toekomt. Blijf alert want per slot van rekening zijn we pas op de helft. Heb vertrouwen in je W.P. maar vaar er niet blind op.

GERARD: Okee, okee, dit was je eerste goede wedstrijd, maar ga niet gelijk naast je schoenen lopen. Dat je toevallig een programma hebt geschreven voor voer voor een karper, maakt ons niet bang hoor. Je staat nog steeds achter en hoe verder in het seizoen, des te zenuwachtiger je wordt. Kortom jij moet ook 100 % bij de les blijven.

RONNY: Beter Ron. Ik weet niet meer precies wat er misging, maar er was wel iets. Maar toch ging het beter. De gehoopte platte bleef wel weg maar die komt er vanzelf weer een keer aan te zitten.
Good-Bye Boys,

P.S. De volgende wedstrijd 3 sep. 1994. De Linge. We zien het wel.

Uitslagen Tabel

Wedstrijd uitslag.
NaamAantalGramPuntenTot.GrTot.Pnt
81302657057323
1491218741336
10309172632112
00000