Deze mokerslag komt niemand meer te boven

Inleiding:
De vijfde wedstrijd, gepland in het Merwedekanaal, begon bij Gerard thuis. Ron at mee, wat resulteerde in een gezellige start voor de wedstrijd. Benno voegde zich al snel bij het gezelschap, waardoor alles gereed was voor een onvergetelijke dag.

Iets vreemds in de lucht:

Er hing een mysterieuze sfeer in de lucht, en de vraag rees of deze wedstrijd de beslissende zou zijn. Met nog twee wedstrijden te gaan, waren er toch enkele zorgen op de gezichten te lezen. Benno, vastbesloten om zijn eerdere prestaties te overtreffen, sprak vooraf zijn intentie uit om Gerard flink te verslaan. Ron op nummer één, Gerard op twee en Benno op drie; de wedstrijd begon om 17:55. Het ging net als in de Linge; Gerard ving in hoog tempo kleine visjes, terwijl Ron indruk maakte met enkele grotere vangsten. Benno, eerder misleid aan de Linge, hield dit keer vast aan zijn Winckler Picker. Na de eerste helft stond Gerard er goed voor, Benno had moeite, en Ron lag op de tweede plaats.

Gerards triomf:

In de tweede helft verpletterde Gerard de competitie. Zijn vangsten waren indrukwekkend, terwijl Benno moeite had om bij te blijven. Het eindsignaal om 21:55 bevestigde Gerards verwoestende overwinning, waarmee hij zijn leidende positie verstevigde.

Resumerend:

Benno daalde dramatisch af naar de laatste plaats, terwijl Ron opklom in het klassement. Gerard heerste met zijn overweldigende prestatie. Het puntensysteem wordt na deze uitslag mogelijk heroverwogen. Gerard staat nu ruim bovenaan met nog twee wedstrijden te gaan. Benno moet zich herpakken voor de tweede plaats. De volgende wedstrijd op 7 juli in de Angstel zal beslissend zijn.

Volgende Wedstrijd: 7-7-93 in de Angstel, 18:00 tot 22:00, verzamelen bij Van der Valk.