Jan blijft beduidend achter!

Hilversumskanaal

zo 27-aug-1995

WindSnelh.CelsiusZonWolkenNeerslag
WNW3,1 m/s18,3 °C2,2 uurZwaar bewolkt3,8 uur

4e Wedstrijd


Het verslag:
Howdy Boys! We schrijven op deze dag geschiedenis. Waarom? Jan en Carolien zijn 13 jaar getrouwd. Dertien jaar! Het is wat hé? Als beloning kreeg Jan niet echt waar hij op hoopte. Nu is het tijd om even stil te staan bij de MEMO van Gerard van 22 augustus 1995. Zeer bedankt namens de C.V.V. Deze MEMO was snel, beduidend en besluitvorming. Gewoon knopen doorhakken wedstrijdleider, goed gedaan. Jan haalde Ron op.

Samen naar Geer (en Robbin). Aldaar was Benno reeds (of plons) aanwezig. Na een autorit van bijna 1 uur, kwamen we langs een mooi plekkie. Dit bleek al lang de Vecht niet meer te zijn, maar het Hilversumskanaal. Whatever? Als er maar vis zit. De loting werd medegedeeld door onze wedstrijdleider.

Bij het vervaardigen van dit verslag, kreeg ik het idee om eens alle kopplaatsen te bekijken. Wat zien we dan, beste vrinden: De Drs. 1 en 2 hebben nu 3 maal een kopplaats gehad, terwijl de DrS. laatst en één na laatst slechts 1 keer die positie mochten bekleden. Hoezo klassenjustitie?

Dit houdt natuurlijk wel in dat de laatste wedstrijd Jan en Ron op kop zitten, met de twee kanonnen ertussen in. Nu pas blijkt en daagt het pas door bij mij, dat vanaf de eerste samenkomst dit jaar, Meneer Wittebol al meer kopplaatsen voor zichzelf had geregeld dan voor de echte wousen, namelijk drie voor zichzelf, en Jan, Ben en Ron ieder 2. Volgend jaar staat nu al vast dat Jan en Ron ieder drie kopplaatsen krijgen (bij 5 wedstrijden) en dat Ben en Geer ieder 2 keer op de theoretisch beste plaats mogen zitten.

De wedstrijd:

Visser van de dag werd Geer. Hij zei dat hij er 1 ving na een paar tellen. We zullen hem maar geloven. Het bleek al snel een goede dag te worden. Geer ving hele mooie vissen, Ron had erg veel vis voor zijn neus, maar had die verdwaalde brasem van 30 punten wel hard nodig om zijn strijd met Benno vol te kunnen houden. Mijn platte heb ik trouwens dmv mijn nieuwe schepnet op de kant gekregen. Hij zat in zijn vin gehaakt, maar als je vijf meter het

water in komt met je net, dan heb je zeer veel kans dat je hem toch op het droge krijgt. Jan kon echt boos zijn. Langs het water op je trouwdag (of was dit het enige lichtpuntje van de dag?) en slechts 36 punten verzamelen. Jan kop op. Lees het eerste verslag nog maar eens. Last but not least Benno. Wat een &*%$#@$%&*(). Ko v,Dijk, Al Pacino, Dudley Moore, Rutger Hauer, Antony Hopkins, Jeroen Krabbé en Rich the Througher

kunnen goed acteren, maar jij! Je zat natuurlijk ook wel een beetje in je piepzak, maar niet zoveel als je speelde. Je bleek zelfs nog iets meer te hebben in verhouding met ondergetekende. Maar, de strijd duurt nog steeds voort. Nog 1 wedstrijd.

Resumerend:

Benno: Hou je vast jongen, de laatste pot wordt een echte thriller!
Gerard: Proficiat knul. Heb medelijden. Dit kan ik eigenlijk het hele jaar laten staan. Er moet een hoop gebeuren wil dit snel veranderen.
Ronny: Zorg voor een spannend slot Ron!
Jan: Volgend jaar beter knul! Je blijft beduidend achter

Tot slot:

De laatste wedstrijd gaat plaats vinden in de Eem bij Benno. Aldaar verzamelen om 07.00. Jan kom jij langs mij? Ik verwacht je zonder tegenbericht om 06.15 in de Bovenwielstraat 3. Gerard, ga jij (ook zonder tegenbericht) maar rechtstreeks naar Benno. Ben, zorg dat de deur openstaat om 06.55 en mij rest nu nog te zeggen: tot zondag 17 september 1995.
Het was mi.j weer een genoegen om dit voor jullie te mogen fabriceren. Heren, ik zal jullie ruiken en tot ziens

Hoogachtend,
Ron van Maarschalkerweerd
Bovenwielstraat 3
4105 HC Culemborg.

Uitslagen Tabel

Wedstrijd uitslag.
NaamAantalGramPuntenTot.GrTot.Pnt
28450619410974462
1224531005409204
412046924269194
1458636168598