Terugblik op de laatste viswedstrijd van 2006

Inleiding

De spanning was te snijden tijdens de laatste viswedstrijd van 2006. Gerard, aanvankelijk met een comfortabele voorsprong, zag zijn leiding slinken naar slechts 17 punten op belagers Benno en Ron.

Aankomst

Ondanks de drukte aan het Hilversumse kanaal waren Gerard en Benno gelukkig vroeg aanwezig. De loting werd gehouden, en discussies over plekken ontstonden. Ron zat als eerste klaar, en de wedstrijd begon.

Het begin van de wedstrijd

Jan klooide wat in het eerste halfuur, mogelijk de ondergang voor hem. Met verspreide visplekken en begroeiing konden we elkaar niet goed in de gaten houden. Benno, Gerard, en Jan visten met de vaste stok, terwijl Ron voor zijn feeder koos, geholpen door Benno’s voer.

Pauze

De wedstrijdleider onderbrak op een ongebruikelijk moment voor een pauze. Iedereen telde hun vangst, maar de platte vissen ontbraken. De tweede helft zag een daling in vangsten, vooral voor Ron.

Punten tellen

Benno scoorde indrukwekkend met 30 vissen en 107 punten. Gerard overtrof iedereen met 43 vissen. Ron’s hoop op overwinning veranderde in een anticlimax met slechts 24 visjes en 55 punten.

Eindresultaat 2006

Grote Geer trok opnieuw aan het langste eind, gevolgd door Benno en Ron. Jan verloor kostbare tijd in het begin, wat hem waarschijnlijk een hogere plek kostte.

Resumé

Een heerlijk seizoen met zondagochtenden die we moeten koesteren. Verrassende feitjes en hoogte- en dieptepunten maakten het onvergetelijk.

Lees het verslag van de spannende laatste viswedstrijd van 2006, waar Grote Geer uiteindelijk triomfeert. Ontdek de ups en downs, de concurrentie tussen vrienden en geniet van het terugblikken op een seizoen vol avontuur en vissersplezier.