Ron deelt een gevoelige tik uit!

Ron’s day

Ron heeft vandaag zijn leiderspositie krachtig bevestigd, waarbij hij zijn directe concurrent Gerard ver achter zich liet. Met deze overwinning zet Ron een grote stap richting het kampioenschap, en hij geniet nu van een weelderige voorsprong die hem nog nooit eerder ten deel viel. De vraag die nu opdoemt, is of Ron de druk kan weerstaan die op zijn schouders rust. Voorlopig moet Gerard alles uit de kast halen om zijn aanzienlijke achterstand van 46 punten in te lopen. Als dat niet lukt, zal Ron geschiedenis schrijven in de club van vier.

De wedstrijd begint

De wedstrijd vangt aan om 8:10 onder een stralend zomerzonnetje. Gerard neemt een vliegende start, scoort binnen een minuut met een 10-punter, gevolgd door vele 1-punters. Ondanks waarschuwingen vertrouwt Ron volledig op zijn nieuwe feeder, niet langer gebruikmakend van zijn vertrouwde hengel. Jan zit onder een vervloekte boom en klaagt dat vissen onmogelijk is. Benno is verdwaald in het bos, maar sleept in hoog tempo de ene na de andere vis binnen.

Ron’s triomf

Ron brengt meer gewicht in zijn leefnet, hoewel zijn vangsttempo niet zo hoog is als dat van anderen. Vlak voor de pauze heeft Gerard geluk en vangt een prachtige brasem van 32 punten! Na de koffiepauze hervat de wedstrijd, waarbij Ron het geluk aan zijn zijde heeft en een 13-punter binnenhaalt.

Beslissende momenten

Na de pauze wordt het stil, maar dan klinkt plotseling een vreugdekreet van Ron. Hij weet nog een mooie brasem te vangen, waarmee zijn overwinning definitief wordt bevestigd. Ron zal voor de tweede keer op rij de wedstrijd winnen. De details van deze triomf zijn te vinden in de wedstrijduitslag.

Ron’s opmars naar het Kampioenschap

Proficiat Ron! Met deze overwinning heb je een belangrijke stap gezet richting het kampioenschap. Als ik jou was, zou ik deze kans grijpen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Geer je nogmaals zo’n kans zal gunnen!