Een theater van drama, spanning en gerechtigheid

Inleiding

Een zondag vol emoties aan de Eem
Howdy Boys! De recente viswedstrijd aan De Eem bij Soest was doordrenkt met drama, spanning, hoop, ongeloof, opluchting en gerechtigheid. Het leek wel een scène uit GTST, OnM, TBATB, ATWT en SB, met alle ups en downs langs de waterkant. Maar laten we het chronologisch bekijken.

Verzamelen bij Ben, tijdverwarring en snelle besluiten

De dag begon om 07:00 uur bij Ben, behalve voor Ron, die de tijdswisseling naar wintertijd over het hoofd zag. Na drie minuten tijdverwarring besloten we snel naar het water te gaan. Jan op kop, Benno op ‘2’, GG op ‘3’, en de Attacker op ‘4’, wat leidde tot een discussie over wie ‘1’ of ‘4’ was.

De wedstrijdvisser van de dag en onverwachte wendingen

Visser van de dag werd een strijd tussen Geer en Benno. Volgens mij is de ware Visser van de Dag degene die als eerste zijn vis in handen heeft. Benno pakte de titel, maar niet zonder controverse tussen hem en Gerard. Ondertussen ving Jan negen prachtige vissen, verdubbelde zijn seizoenstotaal en eindigde als vierde.

Een-tweetje en ménage à Deux, strategische zetten

Jan gebruikte zijn vissen strategisch door een platte van 30 punten aan Ben te schenken, wat de strijd om de tweede plaats spannend maakte. Ron had een moeilijke dag met veel kapotte spullen, waardoor hij gedeeld vieze-kampioen werd met 71 punten.

Onthullingen en ex-aequo, Jan’s hulp en Ron’s Inhaalrace

Jan onthulde zijn samenwerking met Ben, waardoor Ron de kans kreeg om tien punten in te halen en op gelijke voet te komen. De eindstand was een ex-aequo tussen Ron en Ben, met Jan als onverwachte spelverdeler.

Resumerend, terugblik en vooruitblik

Benno werd uitgedaagd om volgend jaar zijn visserstalent te verbeteren. Gerard, ondanks geslijm, terecht als superkampioen werd geprezen. Ron moet zich herpakken na een slechte start, terwijl Jan wordt aangemoedigd om volgend jaar beter voorbereid te verschijnen.