Een dag aan de waterkant

Inleiding:

Op een vroege ochtend, stond Ron klaar om 06:00 uur, klaar voor een dag vol vissen. De afspraak bij Benno om 07:15 verliep vlekkeloos. Samen met Gerard begaven ze zich op weg naar Soest, waar de ‘ARENA’ op hen wachtte. De deur bij Ben stond al open, waardoor ze slechts fluisterend konden communiceren. De reis begon na een korte loting tussen Ronny, Gerard, en Benno.

De ‘ARENA’: auto’s, modder, en vissersgeluk

Na wat omzwervingen bereikten ze uiteindelijk de ‘ARENA’. De auto’s waren bedekt met modder van de on-geasfalteerde Verlengde Hooiweg. Gelukkig was er slechts één andere visser aanwezig, een WOUS volgens Gerard, die later bleek een kampioen visser te zijn. Ronny leende aas van Gerard, waaronder prachtige maden die bewogen als hitsige konijnen in de zon. De visplek werd gekozen, en Gerard waarschuwde met humor voor voertje, slechte plekken, en de gevreesde Winckler Picker.

De wedstrijd: Benno’s voorsprong en Gerard’s strijd

De wedstrijd begon degelijk, geen superprestaties, maar wel een gedegen strijd. Na 17 minuten pakte Ron zijn eerste vis, gevolgd door Gerard met zijn platjes. Benno startte met de Winckler Picker, wat vraagtekens opleverde over zijn keuze.

Het vervolg: nek-aan-nek tussen Benno en Gerard

In het vervolg werd het spannend tussen Benno en Gerard, de verrassende aanvoerder en de gedoodverfde kampioen. Ronny deed ook goede zaken voor zichzelf. Benno bouwde een voorsprong op, maar na de pauze werd het nek-aan-nek. In het laatste kwartier besliste Benno de wedstrijd met een 25-punter, terwijl Gerard zijn lijn brak.

Conclusies en Vooruitblik: Benno’s Klasse en Gerard’s Kansen

Resumerend:

Benno behoudt zijn leiderspositie, Gerard blijft in de race, en Ronny belooft meer platten te vangen. De volgende wedstrijd staat gepland op dinsdag 7 juni bij het Merwedekanaal.

Adios amigos! higheighteinde RAM