De ongelofelijke viswedstrijd van 1992

Is Benno in staat het onmogelijke te presteren

Waar vorig jaar een anticlimax werd beschreven, kunnen we nu met zekerheid zeggen dat ‘anti’ vervangen moet worden door ‘super’.
Allereerst een opmerking voor Grote Geer: wat als onmogelijk werd gehouden, is toch gebeurd. Grote Ben heeft het voor elkaar gekregen, waar Gerard stopte bij 31 punten, overtrof Benno dit met 33 punten.
(Red: Ron probeerde in dit verslag Gerard de schrik te brengen door te vermelden dat de schijnbare onoverbrugbare puntentotaal door Benno verwezenlijkt is)

Benno’s triomf

Benno had tot nu toe 20 punten. Hij won deze wedstrijd met 14 punten, inclusief negen bonusvissen van 15.5 kg uit de Eem. Jan en Ron volgden op eerbiedige afstand.

De grote sensatie!

Wat een water! Gerard, onze gedachten gaan naar jou. Ben je er niet, terwijl we in het mooiste water van het jaar zitten? Ron bleef maar trekken en Jan maakte bijna zijn hele jaar goed op deze dag.

Installatie en visdag

Ron werd op tijd opgehaald door Jan, en na koffie bij Benno reden we naar de visplek. Het afbreken van lange hengels kostte wat tijd, maar verder waren het prachtige plaatsen. Gerard, ben je nog steeds bang voor de uitslag?
De pauze bracht niet veel nieuws. Ron ving het eerste visje, maar Benno’s succes met de vaste hengel en Winckler-Picker was ongelofelijk.

Weging en resultaten

De weging bracht interessante resultaten, met Benno als uiteindelijke winnaar. Ron en Jan eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Conclusie

Gerard blijft onverslaanbaar. Benno eindigt op de tweede plaats, en Ron neemt de derde plaats in met een nieuw systeem voor volgend jaar.

Feestelijke afsluiting

Ik hoop dat jullie plezier hebben beleefd aan dit jaar. Zie jullie op 19 september 1992 om 20.00 uur bij Benno voor de prijsuitreiking, geen visdag maar een feestdag!

Hoogachtend,
Rammetje