Van valse start tot een ongelooflijke comeback!

Grote Geer’s vroege voorbereiding

Grote Geer neemt een vrije middag om als eerste bij de waterkant te zijn, maar zijn voorbereiding roept bedenkingen op. Hij heeft zijn stek al uitgezocht, wat tot speculaties leidt.

Benno’s “Winnende” tuig

Benno arriveert als tweede en praat over voetbal terwijl hij zijn potentieel winnende tuig maakt. De waarheid achter zijn claims zal later worden onthuld.

Ron’s verdachte zoektocht

Ron meldt zich om 18.15 uur en beweert uren rond te hebben gereden om de visplek te vinden. Niemand gelooft dit sterke verhaal, mogelijk beïnvloed door zijn wittebroodsweken.

De onvermijdelijke vertraging van Jan

Jan komt om 18.25 uur aan, maar volgens het reglement begint de wedstrijd stipt om 18.30 uur. Zijn vertraging blijkt later van invloed te zijn op het verloop van de avond.

Pauze en voetbalanalyses

Na drie kwartier wordt een pauze ingelast, waar vier ‘generaals’ voetbalanalyses delen. Jan springt eruit, en iedereen is overtuigd dat het een ‘klote’ wedstrijd is.

Jan’s omslag

In de tweede helft keert het tij volledig. Jan, aanvankelijk sip kijkend, sleept de ene na de andere vis uit het water. Zelfs zijn dobber ging verloren aan zo’n kanjer.

Resultaten en lachspieren

Gerard leidt de wedstrijd met 4 punten en 78 vissen. Jan en Benno volgen, terwijl Ron duidelijk moeite heeft. Lachspieren worden getriggerd door Gerard’s ‘snelle’ broek.

Eindresultaten na 4 visdagen

Gerard blijft aan kop met 17 punten, gevolgd door Benno en Jan. Ron lijkt afgeleid door zijn bruid. Het resultaat wordt onthuld, en Benno is diep gevallen.

Conclusie: grote klasse bewezen

Gerard bevestigt zijn klasse, Jan toont vistalent, Ron lijkt afgeleid, en Benno valt diep. Een kleurrijk verslag van een avond vol verrassingen aan de waterkant.