Beter laat dan nooit

Eem-1
Verlengde hooiweg

zo 11-sep-1994

WindSnelh.CelsiusZonWolkenNeerslag
ZZW3,6 m/s15,2 °C3,6 uurZwaar bewolkt4,4 uur

5e Wedstrijd

Howdy boys, Okee,, okee, het is wat laat, maar beter laat dan nooit!

  • Gerard, de grote winnaar!
  • Benno, de grote verliezer.
  • Ron, de grote tegenvaller
  • Jan, de grote come-backer!

Goed, hier dan eindelijk toch nog bericht. Na de laatste wedstrijd heb ik niet gelijk dit verslag gemaakt. Het was volgens mij nog zeer mooi weer en welke gek gaat dan binnen zitten? Nu is het gelukkig 2°C met veel wind (leuk voor de zeilers!) en veel regen (leuk voor de Limburgers). 

Eind oktober heeft Jolanda d’r vader een herseninfarct gehad. Jullie kunnen raden wat dat inhoudt!
Iedere dag op en neer vliegen (en dan niet naar Amerika of Greece) en dat houdt je toch veel van de straat en ook ver van je computer af. Het gaat redelijk nu. Hij is buiten levensgevaar maar blijft wel de rest van zijn leven aan zijn linkerkant verlamd. Hij zit inmiddels in een verzorging/ revalidatietehuis in Rosmalen. 

In 1995 hebben we ook gelijk besloten om Jolanda d’r amandelen op te eten.
Dit heeft ook zeer veel pijn en tijd gekost. Maar nu ligt dan eindelijk het lang verwachte (hoop ik) laatste verslag voor jullie neus. Wat wil ik eigenlijk nog kwijt?  
Jan, doe weer  mee alstublieft! We hebben je echt gemist! Gerard, laat mij er wel het meeste vangen in ’95! Ikzelf beloof dat ik echt scherp ga vissen. Per slot van rekening heb ik nog nooit de eerste plaats veroverd, en dat gebeurt mij niet veel.

 Benno, doe eens normaal en probeer op minimaal twee manieren de vissen uit het water te slaan. Gerard, bedankt nog voor dat schitterende verslag getiteld: Het visseizoen 1994 nader bekeken) (Red. Destijds op papier uitgedraaid) Ik hoop dat de kwaliteit van de verslagen omhooggaat!

Jan, jij krijgt de stroom echt wel van de NUON hoor! Ik heb het heel leuk gevonden afgelopen visseizoen. 

Gerard, plan alvast een bijeenkomstavond. Dan zetten we de lijnen voor 1995 weer uit. We moeten erop letten om de eerste wedstrijd in een zeer goed water te vervissen, dat hebben we in ’94 wel geleerd, hé boys? We moeten denk ik ook meer voor kwaliteit dan voor kwantiteit kiezen.

Hiermee bedoel ik het aantal wedstrijden. Ik zit nu al 3 minuten te prakkiseren wat ik bij punt m moet opschrijven. Wat ik kan opschrijven doe ik niet, want dan zou dit verslag zo in een erkend mannenblad geplaatst kunnen worden.
R.A.M.

Uitslagen Tabel

Wedstrijd uitslag.
NaamAantalGramPuntenTot.GrTot.Pnt
41319116613179617
6127371317523311
71017579834398
00000