Ron maakt zijn reputatie waar en wint de wedstrijd

Algemene wedstrijd gegevens
Gevist op 29-jul-1992 / 7e wedstrijd
Water Bosdijk-1 / Bosdijk / Breukelen
GPS lokatie 52.182445,4.954362
Wedstrijdsoort Gewicht
Weer Half bewolkt / Droog / Zwakke wind / Temperatuur ↓11° ↑26° Celcius

Verslag

Zoals bekend werd deze viswedstrijd in de vakantieperiode afgewerkt en lag de Heinoomsvaart vol met plezierboten en moest er uitgeweken worden naar een andere locatie. Er wordt gekozen voor de Bosdijk. Het grote probleem is dat Jan niet op tijd is ondanks zijn vakantie en het wachten is op hem. Dit in verband met het verplaatsen van de locatie. Het gevolg is dat de wedstrijd met een half uur moet worden ingekort vanwege de invallende duisternis.

Ron die overigens geen vakantie had was RUIMSCHOOTS op tijd. Gerard had deze keer geluk, hij had vakantie en kon dus de gehele dag wijden aan de voorbereidingen van de wedstrijd. Hij kwam dus zeer goed voorbereid aan de wedstrijd wat later ook zou blijken. Na aankomst bij de Bosdijk werden snel de hengels opgetuigd zodat er snel kon worden begonnen want er was een hoop tijd verloren.Het weer was perfect, de zon scheen volop en naar later zal blijken was de vangst voor diverse mensen zeer aangenaam.

Ron begon direct al te slepen want aantallen is toch zijn specialiteit en heeft zijn reputatie hoog te houden. Naar later zal blijken is hij ook moeilijk te verslaan op dit onderdeel. Jan daarentegen hoorde je vaak mompelen dat zijn tuig weer eens in de war zat en dat is toch kostbare tijd. Gerard heeft zijn kwaliteiten in zowel de aantallen als de gewichten wedstrijden en hij slaat ook de nodige vissen aan de haak.

Hij lacht soms wanneer hij een grote vis aan de haak heeft geslagen en Benno heeft tegelijkertijd een vis van plus minus 6 centimeter, maar ook hij weet dat bij de aantallen wedstrijd beide vissen evenveel punten waard zijn. Wanneer men de uitslag bekijkt dan blijkt dat Gerard de winst al bijna niet meer kan ontglippen en dat er nog een tweestrijd is tussen RON en Benno. Zij zullen op de Linge alles uit de kast moeten halen om te laten zien wie zich als de nummers twee en drie zal plaatsen. Voor Jan zit er denk ik weinig anders op dan een vierde plaats.

Uitslag van de 7e wedstrijd 1992
Naam Vis Gram Punten Bonus Loting
Ron 95 1350 6 2 -
Gerard 85 1250 5 2 -
Benno 60 950 2 0 -
Jan 32 520 1 0 -
Stand van zaken na 7 wedstrijden 1992
Naam Vis Gram Punten
Gerard 275 10540 28
Benno 195 8120 19
Ron 192 4455 16
Jan 160 4000 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.